برای آبهای آشامیدنی، ضدعفونی کردن آب بسیار ضروری است. میکروارگانیسم های آب در حضور موادغذایی به سرعت تکثیر می شوند و گاهی حتی یکی از آن ها باعث بیماری می شود و یا در صورت بروز بیماری به علت بعضی موادشیمیایی آب، ورود میکروارگانیسم های بیماری زا باعث تشدید بیماری می شوند.از این رو ملزم دانسته اند که آب آشامیدنی و یا آبی که در تهیه غذا به کار می رود و یا از آن در مصارف بهداشتی استفاده می شود باید کاملا عاری از هرگونه عامل بیماری زا باشد . ماده ی ضد عفونی تولیدی دارای ویژگی های زیر می باشد : اثرات ...