با توجه به اهمیت اکسیداسیون در روغنها که منجر به ایجاد پراکسید و به تبع آن فساد و بدطعمی در مواد غذایی می شود آزمایشگاههای کنترل کیفیت ملزم به انجام آزمایش تعیین میزان پراکسید در روغنها می باشند.در این پاورپوینت آموزشی شما با نحوه انجام آزمایش ((اندازه گیری عدد پراکسید در روغنها)) به زبانی بسیار شیوا و ساده و به دور از مباحث طویل تئوریک با ذکر کامل جزییات آشنا خواهید شد.این پاور پوینت برای مسئولین فنی کارخانجات و کارشناسان آزمایشگاه کنترل کیفیت و دانشجویان عزیز بسیار مفید و کاربردی خواهد بود به ...