فرمت فایل : word (قابل ویرایش و پرینت گرفتن) تعداد صفحات : 28   قسمتی از متن فایل دانلودی : چکیده گزارش بیسکویت یکی از مهم ترین فرآورده های آرد است که خشک و ترد و کم رطوبت می باشد و بر حسب مواد اصلی و سنجش محصول تولید شده به سه نوع ترد، نیمه ترد و سخت تقسیم می شود؛ به علت سهولت تهیه و نگهداری و مصرف، تولید آن رواج بسیار زیادی دارد. بیسکویت دارای انواع مختلفی است که برای تولید هر یک، از فرمول های مشخصی استفاده می شود و نوع آرد آن نیز متفاوت است؛ البته مواد اولیه به کار رفته در فرمولاسی ...